Biezpiena deserts ar zemenēm un cepumiem

Biezpiena deserts ar zemenēm un cepumiem Foto: Biezpiena deserts ar zemenēm un cepumiem

Sastāvdaļas

  • 500 g zemenes
  • 100 g sviesta cepumi
  • 30 g vai 2 ēdamkarotes sviesta
  • 360 g biezpiena
  • 1/2 tase (125 ml) skābā krējuma
  • 100 g cukura
  • 1 glāze (250 ml) saldā krējuma
  • piparmētru lapas rotāšanai

Pagatavošana

  1. Sadrupina cepumus.
  2. Ēdamkaroti cukura un 2 ēdamkarotes kausēta sviesta sajauc ar cepuma drupačām.
  3. Sajauc biezpienu, krējumu un cukuru.
  4. Atsevišķā traukā sakuļ saldo krējumu stingrās putās.
  5. Saputoto saldo krējumu iecilā biezpiena maisījumā.
  6. Glāzēs kārtās liek cepumus, biezpiena krēmu, pusītēs sagrieztas zemenes.
  7. Rotā ar piparmētru lapiņām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes