Biezpiena deserts ar augļiem

Biezpiena deserts ar augļiem Foto: Biezpiena deserts ar augļiem

Sastāvdaļas

  • 300 g biezpiena
  • 150 g skābā krējuma
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • 1 ēdamkarote želatīna
  • konservēti persiki
  • 1 banāns
  • 1 kivi
  • 100 ml piena

Pagatavošana

  1. Biezpienam pievieno skābo krējumu, cukuru, sakuļ blenderī.
  2. Augļus notīra, sagriež šķēlītēs, tad uz pusēm.
  3. Želatīnu aplej ar pienu un atstāj uzbriest.
  4. Tad želatīna maisījumu lej katlā, maisot karsē, kamēr želatīns izšķīst(neuzvāra!).
  5. Tad izšķīdināto želatīnu pievieno biezpiena masai, kārtīgi samaisa,
  6. Veidnē izkārto kārtu ar augļiem, uzlej daļu biezpiena masas, atkal izkārto kārtu ar augļiem, atkal uzlej daļu biezpiena masas.
  7. Tā turpina, kamēr pēdējā kārta ir biezpiena masas.
  8. Desertu rotā ar šokolādes skaidiņām, liek ledusskapī uz 30 minūtēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes