Sastāvdaļas
- 1/2 glāzes piena
- 1 paciņa želatīna
- 10 g vaniļas cukura
- 250 g biezpiena
- 1/2 glāzes skābā krējuma
- 1/2 glāzes pūdercukura
- 2 ananāsa gredzentiņi
Pagatavošana
- Pienā izšķīdina želatīnu, atstāj uzbriest 20 minūtes.
- Biezpienu sakuļ ar pūdercukuru, skābo krējumu, vaniļas cukuru gaisīgā, viendabīgā masā.
- Ananāsu gredzentiņus sagriež gabaliņos.
- Želatīnu uzkarsē, bet neuzvāra.
- Želatīnu uzmanīgi lej biezpiena masā, kārtīgi samaisa, pievieno ananāsu gabaliņus, vēlreiz samaisa.
- Biezpiena masu lej deserta trauciņos, liek ledusskapī uz 4-5 stundām.
- Ja desertu liek veidnēs, no kurām to vēlāk jāizņem, veidnes liek verdošā ūdenī uz dažām sekundēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!