Sastāvdaļas
- 350 g biezpiena
- 1 ola
- 1 ēdamkarote skābā krējuma
- 2 ēdamkarotes cukura
- šķipsniņa sāls
- vaniļas cukurs vai vanilīns
- 1/2 tējkarotes sodas
- milti
- augu eļļa cepšanai
- pūdercukurs pārkaisīšanai
Pagatavošana
- Biezpienu samīca, pievieno olu, skābo krējumu, cukuru, sāli, vaniļas cukuru, miltus - samīca mīklu
- Darba virsmu nokaisa ar miltiem.
- Mīklu izrullē, izgriež jebkāda garuma batoniņus.
- Cep biezpiena batoniņus augu eļļā, no visām pusēm, kamēr kļūst zeltaini.
- Gatavus biezpiena batoniņus pārkaisa ar pūdercukuru.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!