Biezpiena – banānu kūka ar skābo krējumu

Biezpiena – banānu kūka ar skābo krējumu Foto: Biezpiena – banānu kūka ar skābo krējumu

Sastāvdaļas

  • 3 banāni
  • 300 g biezpiena
  • 150 g cukura
  • šķipsniņa sāls
  • 3 ēdamkarotes miltu
  • 3 olas
  • 160 g skābā krējuma

Pagatavošana

  1. Ar elektrisko putotāju sajauc biezpienu un banānus.
  2. Pievieno cukuru, sāli, izsijātus miltus, olas un skābo krējumu.
  3. Pēc katras sastāvdaļas pievienošanas masu rūpīgi sakult.
  4. 25 cm lielu apaļo kūkas formu nedaudz ietauko un ieklāj tajā masu.
  5. Cep 1 stundu un 10 minūtes 150°C temperatūrā.
  6. Kūku atdzesē un ievieto ledusskapī uz nakti.
  7. Dekorē ar banānu šķēlītēm un kondensēto pienu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes