Biezpiena-ābolu sacepums

Biezpiena-ābolu sacepums Foto: Biezpiena-ābolu sacepums

Sastāvdaļas

  • 5 ēdamkarotes cukura 
  • 3 āboli
  • 4 olas 
  • 125 g mannā 
  • 500 g biezpiena
  • citrona miziņa 
  • šķipsniņa sāls
  • 1/2 tējkarotes sodas un vanilīna

Pagatavošana

  1. Ābolus nomizo un sagriež šķēlītēs. 
  2. Olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru, citrona miziņu, vanilīnu.
  3. Pievieno sodu, sāli, mannā, biezpienu - visu kārtīgi samaisa. 
  4. Sakuļ olu baltumus, pievieno masai.
  5. Pievieno ābolus un samaisa.
  6. Veidni ietauko ar sviestu, lej mīklu.
  7. Cep sakarsētā krāsnī, 45 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes