Biezās rauga pankūkas ar āboliem

Biezās rauga pankūkas ar āboliem Foto: Biezās rauga pankūkas ar āboliem

Sastāvdaļas

  • 1 glāze silta piena
  • 1 tējkarote sausā rauga
  • 1 ola
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • 250 ml miltu
  • 30 ml augu eļļas
  • 2 āboli
  • šķipsniņa sāls
  • augu eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Izsijātos miltos iemaisa sauso raugu un sāli.
  2. Pievieno sakultu olu, eļļu, siltu pienu un cukuru.
  3. Visu labi sakuļ.
  4. Mīklas bļodu pārklāj ar dvieli un noliek silta vietā uz vienu vai divām stundām.. lai uzrūgst.
  5. Ābolus sarīvē vai sagriež mazos gabalos.
  6. Pannā uzkarsē augu eļļu, liek karoti ābolu un pa virsu - karoti mīklas.
  7. Vidējā karstumā cep nelielas pankūkas no abām pusēm. Apgriežot uzmanīgi, lai āboli nenokrīt.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes