Sastāvdaļas
- 1 vārīta biete
- 1 ēdamkarote etiķa
- 1 l buljona
- 1 ēdamkarote miltu
- 1/2 tējkarotes cukura
- zaļumi
- 2 ēdamkarotes krējuma
- 1 ēdamkarote tomātu biezeņa
Frikadelēm:
- 100 g maltas gaļas
- 1/2 sīpola
- sāls
Pagatavošana
- Gaļu, sasmalcinātus sīpolus, sāli un nedaudz ūdens sajauc, veido frikadeles, ko vāra buljona, līdz tās visas uzpeld virspusē.
- Bieti nomizo, samaļ, sajauc ar etiķi, pievieno frikadelēm, uztumē, pieliek cukuru, sali, krējumu, tomātu biezeni, zaļumus.
- Pasniedz ar grauzdētām maizītēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!