Biešu rosols

Biešu rosols Foto: Biešu rosols

Sastāvdaļas

  • 8 vārīti un atdzesēti kartupeļi
  • 4 vārītas un atdzesētas bietes
  • 3 sagriezti marinēti gurķi
  • 3 nomizoti un sagriezti āboli
  • 3 cieti vārītas olas
  • 500 g sakapāta šķiņķa
  • 1-2 smalki sagrieztas marinētas siļķes
  • 1/2 sasmalcināta sīpola
  • 375 g skābā krējuma
  • 1 ēdamkarote sinepju
  • 2,5 ēdamkarotes baltvīna vai balzametiķa
  • 1/2 tējkarotes brūnā cukura
  • 2 tējkarotes sāls
  • 1 tējkarote melno piparu

Pagatavošana

  1. Sagrieziet visas salātu sastāvdaļas vienādos gabaliņos un sajauciet tos DELIMANO bļodā.
  2. Citā bļodā sajauciet kopā krējumu, sinepes, etiķi, cukuru, sāli un melnos piparus.
  3. Pievienojiet pagatavoto mērci salātiem un visu kopā rūpīgi samaisiet.

Salāti ir ēdami uzreiz pēc pagatavošanas vai arī pēc dažu stundu noturēšanas ledusskapī.

Recepte tapusi sadarbībā ar DELIMANO

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes