Sastāvdaļas
- 170 g augu eļļas
- 140 g cukura
- 1/2 tējkarote sāls
- 2 tējkarotes vaniļas ekstrakta (bez glutēna)
- 6 olas
- 2 ēdamkarotes piena
- 70 g kokosriekstu miltu
- 1 tējkarote cepamā pulvera
Pagatavošana
- Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C temperatūrai un ietauko 10 - 12 kēksu formiņas.
- Dziļā bļodā ar elektrisko putotāju saputo olas, eļļu, cukuru, sāli, vaniļas ekstraktu viendabīgā masā.
- Tad pievieno izsijātus miltus un cepamo pulveri, turpina putot viendabīgā konsistencē.
- Mīklu ielej sagatavotajās formiņās, tā lai aizpildītu tikai 3/4 no formas.
- Cep 18 - 20 minūtes un dekorē pēc pašu gaumes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!