Sastāvdaļas
- 6 vistu spārniņi
- 2 glāzes miltu
- sāls, pipari pēc garšas
- 1/2 glāzes piena
- 3 olas
- 2 glāzes bārbekjū mērces
- 3 ēdamkarotes medus
Pagatavošana
- Bļodā sakuļ olas ar pienu.
- Atsevišķā bļodā samaisa miltus, sāli un piparus.
- Vistu spārniņus nosusina, katru spārniņu apviļā piena-olu maisījumā, pēc tam - miltu maisījumā.
- Krāsni uzkarsē līdz 220°C temperatūrai.
- Veidnē ieklāj cepamo papīru, apviļātos spārniņus liek veidnē, cep 25 minūtes.
- Izņem veidni no krāsns, spārniņus apgriež otrādi, turpina cept, kamēr gatavs un pārādās zeltaini-brūna garoziņa.
- Gatavo mērci - vidējā katlā, uz vidējas uguns, uzkarsē Bārbekjū mērci, kopā ar medu.
- Gatavus vistu spārniņus apviļā karstā mērcē.
- Mērcē apviļātos vistu spārniņus liek atpakaļ krāsnī uz dažām minūtēm, lai glazūra sabiezē.
- Gatavus spārniņus pasniedz ar piedevām pēc izvēles.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!