Sastāvdaļas
- 300 g svaigu baraviku
- 1 sīpols
- pētersīļu zaļumi
- 1 ēdamkarote svaigu majorāna lapiņu
- 2 ēdamkarotes sviesta
- 3 ēdamkarotes baltvīna
- garšvielu sāls
- šķipsniņa oregano
- malti melnie pipari
- 1/8 l saldā krējuma
- 1 olas dzeltenums
- 1 ēdamkarote skābā krējuma
Pagatavošana
- Sēnes notīra, nomazgā un sagriež.
- Sīpolu un pētersīļus sagriež.
- Majorāna lapiņas noskalo, pievieno sīpoliem un pētersīļiem un visu samaisa.
- Pannā uzkarsē sviestu, pieliek sīpolus, pētersīļus un majorānu.
- sautē, kamēr sīpoli kļūst caurspīdīgi.
- Pieliek apceptas sēnes. Pielej baltvīnu, pieliek garšvielas un sautē 5 minūtes.
- Krējumam pievieno olas dzeltenumu un sakuļ. Maisījumu iejauc sēnēs, pannai uzliek vāku un ļauj 5 minūtes ievilkties.
- Pirms pasniegšanas pievieno ēdamkaroti skābā krējuma.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!