Sastāvdaļas
- 500 g biezpiena
- 200 g jogurta bez piedevām
- 2 olas
- 4 ēdamkarotes kliju
- 2 banāni
- malts kanēlis pēc garšas
Pagatavošana
- Banānus sagriež gareniski un liek ietaukotā veidnē, tie veidos pamatu.
- Biezpienu sakuļ ar jogurtu, olām, pievieno mazliet kanēļa vai vaniļas cukura, vēlreiz sakuļ.
- Sakulto biezpiena maisījumu pārlej banāniem, liek 200°C temperatūrā sakarsētā krāsnī, temperatūru pazemina līdz 180 grādiem, cep 25-30 minūtes.
- Pēc cepšanās beigām, veidni izņem, mazliet atdzesē, lai sacepumu varētu viegli izņemt no veidnes.
- Sacepumu sagriež un pasniedz, ja vēlas, var pārliet ar iebiezināto pienu, džemu vai sīrupu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!