Sastāvdaļas
- 4 olas
- pusglāze cukura
- vaniļa pēc garšas
- pusglāze miltu
- 2 tējkarotes sviesta
- 2 tējkarotes medus
- ceturtdaļglāze saputota saldā krējuma
- 1 banāns
- cukāti, ogas, rīvēta šokolāde – pēc garšas
Pagatavošana
- Olas un cukuru saputo viendabīgā masā.
- Pamazām pievieno miltus, iemaisot tos mīklā.
- Pēc tam pievieno sviestu un medu. Jāturpina visu laiku kult, lai mīkla būtu bez kunkuļiem.
- Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 °С. Ieziež pannu ar eļļu, ielej tajā mīklu.
- Cep neilgi, minūtes 10-15. Mīklai jākļūst viegli zeltainai, bet nedrīkst pieļaut piedegšanu un pārkalšanu.
- Ietin tajā banānu, pārkaisa ar pūdercukuru vai pārziež ar sīrupu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!