Sastāvdaļas
- 1 ēdamkarote želatīna pulvera
- 4 banāni
- 80 g cukura
- 1/8 l baltvīna
- 1/4 l putukrējuma
Pagatavošana
- Želatīnu ieber zupas kausā un uzlej nedaudz ūdens
- Banānus notīra, trīs ar mikseri sasmalcina.
- Ceturto banānu sagriež šķēlītēs un iecilā biezenī.
- Baltvīnam pievieno cukuru, maisa, kamēr cukurs izkusis.
- Vīnu pievieno banānu biezenim.
- Zupas kausu ar želatīnu tur virs katla ar verdošu ūdeni, kamēr želatīns izšķīsts.
- Želatīnu uzmanīgi pielej banānu masai un rūpīgi samaisa.
- Krēmu ieliek ledusskapī. Kad masa sāk biezēt, pievieno saputotu krējumu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!