Sastāvdaļas
- 2 glāzes miltu
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- 1 tējkarote sodas
- 1/2 tējkarotes sāls
- 2 gatavi banāni
- 1/2 glāzes cukura
- 1/2 glāzes brūnā cukura
- 1 ola
- 1/4 glāzes olīveļļas vai saulespuķu
- 2 tējkarotes vaniļas ekstrakta
- 1/3 glāzes drupinātu valriekstu
- Nutellas krēms
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē līdz 180°C temperatūrai.
- Samaisa miltus, sodu un cepamo pulveri.
- Citā bļodā saspaida banānus un samaisa ar cukuru.
- Sakuļ olu, pievieno eļļu un vaniļas ekstraktu, pakāpeniski pievieno miltu maisījumu, sakuļ viendabīgā masā.
- Pievieno valriekstus un vēlreiz samaisa.
- Mīklu lej ietaukotās kēksu veidnēs, pilda 3/4, virsū liek tējkaroti Nutellas krēma, uzmanīgi samaisa ar koka iesmiņu.
- Cep 20-25 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!