Sastāvdaļas
- 1 banāns (nogatavojies)
- 100 g cukura
- kardamons (pēc garšas)
- 1 glāze piena
- 2 olas
Pagatavošana
- Nelielā katliņā sajauc 2/3 no cukura daudzuma ar 2 ēdamkarotēm ūdens. Nepārtraukti maisot, cukuru izkausē.
- Tad pievieno kardamonu, pienu un atlikušo cukura daudzumu, rūpīgi samaisa.
- Atsevišķā traukā ar elektrisko putotāju saputo olas un banānu viendabīgā masā.
- Nepārtraucot putošanu, krēmam pievieno cukura un piena masu. Visu turpina putot viendabīgā, krēmīgā masā.
- šo krēmu var izmantot kā pildījumu tortēm un kūkām, kā arī citiem konditorejas izstrādājumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!