Banānu – karameļu krēms tortēm un kūkām

Banānu – karameļu krēms tortēm un kūkām Foto: Banānu – karameļu krēms tortēm un kūkām

Sastāvdaļas

  • 1 banāns (nogatavojies)
  • 100 g cukura
  • kardamons (pēc garšas)
  • 1 glāze piena
  • 2 olas

Pagatavošana

  1. Nelielā katliņā sajauc 2/3 no cukura daudzuma ar 2 ēdamkarotēm ūdens. Nepārtraukti maisot, cukuru izkausē.
  2. Tad pievieno kardamonu, pienu un atlikušo cukura daudzumu, rūpīgi samaisa.
  3. Atsevišķā traukā ar elektrisko putotāju saputo olas un banānu viendabīgā masā.
  4. Nepārtraucot putošanu, krēmam pievieno cukura un piena masu. Visu turpina putot viendabīgā, krēmīgā masā.
  5. šo krēmu var izmantot kā pildījumu tortēm un kūkām, kā arī citiem konditorejas izstrādājumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes