Banānu biezpienkūka

Banānu biezpienkūka Foto: Banānu biezpienkūka

Sastāvdaļas

  • 100 g auzu pārslu
  • 2 olu baltumi
  • 1 olas dzeltenums
  • 800 g biezpiena
  • 70 g banānu
  • 20 g želatīna

Pagatavošana

  1. Auzu pārslas sasmalcina blenderī, samaisa ar olām, pievieno cukuru pēc garšas.
  2. Masu liek veidnē, cep sakarsētā krāsnī, 10-15 minūtes.
  3. Želatīnu uzbriedina auksta ūdens glāzē, tad karsē mikroviļņu krāsnī vai uz uguns, kamēr izšķīst, tad atdzesē.
  4. 3/4 želatīna samaisa ar biezpienu, cukuru.
  5. Masu liek virsū auzu pārslu biskvītam, ievieto ledusskapī uz 2-4 stundām.
  6. Atlikušajā želatīnā liek banānu šķēlītes, pārlej biezpiena masai, izlīdzina, liek ledusskapī uz 2 stundām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes