Sastāvdaļas
- 100 g auzu pārslu
- 2 olu baltumi
- 1 olas dzeltenums
- 800 g biezpiena
- 70 g banānu
- 20 g želatīna
Pagatavošana
- Auzu pārslas sasmalcina blenderī, samaisa ar olām, pievieno cukuru pēc garšas.
- Masu liek veidnē, cep sakarsētā krāsnī, 10-15 minūtes.
- Želatīnu uzbriedina auksta ūdens glāzē, tad karsē mikroviļņu krāsnī vai uz uguns, kamēr izšķīst, tad atdzesē.
- 3/4 želatīna samaisa ar biezpienu, cukuru.
- Masu liek virsū auzu pārslu biskvītam, ievieto ledusskapī uz 2-4 stundām.
- Atlikušajā želatīnā liek banānu šķēlītes, pārlej biezpiena masai, izlīdzina, liek ledusskapī uz 2 stundām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!