Sastāvdaļas
Porciju skaits – 8
- 200 ml cukurs
- 200 ml ūdens
- 1 pudele baltvīns (75 cl)
- 1 apelsīna miziņa
- 2 ēd.k. kardamona sēklas
- 2 gab. Santa Maria Kanēļkoka miza
- 5 gab. karambola šķēles
Pagatavošana
- Traukā savāriet cukuru ar ūdeni. Ļaujiet atdzist.
- Pievienojiet vīnu, apelsīna miziņu, karambola šķēles un garšvielas. Karsējiet 5 minūtes.
- Izkāsiet garšvielas un pasniedziet uzreiz vai ielejiet pudelēs.
Iedvesmojiet savus Ziemassvētku ballītes viesus ar vieglu, bet ļoti garšīgu un bagātīgu balto karstvīnu. Pasniedziet ar piparkūku grissini un pikantajām Ziemassvētku mandelēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!