Sastāvdaļas
- 2 baklažāni
- 4 sīpoli
- 4 paprikas pākstis
- 6 tomāti
- 1 glāze eļļas
- kviešu milti
- pipari
- sāls
- zaļumi
Pagatavošana
- Nomazgātus baklažānus sagriež šķēlēs, pārkaisa ar sali, atstāj 30 minūtes vēsumā.
- Nomizotus sīpolus sagriež plānās ripiņās,paprikas pākstīm izņem sēklas un rūgtās dzīslas,pākstis sagriež strēmelēs.
- Baklažāniem nolej šķidrumu, šķēles apviļā miltos, eļļā apcep no abām pusēm brūnas.
- Atlikušajā eļļā apcep sīpolus un paprikas pākstis, pārkaisa ar sāli.
- Visu saliek katliņā vai veidnē, pievieno nomizotus, sīki sagrieztus tomātus, pielej atlikušo eļļu, aizvāko, sautē 15 - 20 minūtes.
- Gatavu sautējumu pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem, pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!