Baklažānu, sīpolu un paprikas sautējums

Baklažānu, sīpolu un paprikas sautējums Foto: Baklažānu, sīpolu un paprikas sautējums

Sastāvdaļas

  • 2 baklažāni
  • 4 sīpoli
  • 4 paprikas pākstis
  • 6 tomāti
  • 1 glāze eļļas
  • kviešu milti
  • pipari
  • sāls
  • zaļumi

Pagatavošana

  1. Nomazgātus baklažānus sagriež šķēlēs, pārkaisa ar sali, atstāj 30 minūtes vēsumā.
  2. Nomizotus sīpolus sagriež plānās ripiņās,paprikas pākstīm izņem sēklas un rūgtās dzīslas,pākstis sagriež strēmelēs.
  3. Baklažāniem nolej šķidrumu, šķēles apviļā miltos, eļļā apcep no abām pusēm brūnas.
  4. Atlikušajā eļļā apcep sīpolus un paprikas pākstis, pārkaisa ar sāli.
  5. Visu saliek katliņā vai veidnē, pievieno nomizotus, sīki sagrieztus tomātus, pielej atlikušo eļļu, aizvāko, sautē 15 - 20 minūtes.
  6. Gatavu sautējumu pārkaisa ar  sasmalcinātiem zaļumiem, pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes