Baklažānu sautējums ar spinātiem
Dārzeņu ēdieni
Receptes pusdienām
Receptes vakariņām
Sautējumu receptes
baklažāni
malta paprika
malti melnie pipari
olīveļļa
oregano
piens
sāls
sīpols
spināti
tomāti
vārīti kartupeļi
Foto: Baklažānu sautējums ar spinātiem
Sastāvdaļas
- 2 baklažāni
- 3 vārīti kartupeļi
- 2 tomāti
- 1 glāze spinātu
- 1 sīpols
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- 1 glāze piena
- 2 tējkarotes maltas paprikas
- oregano
- malti melnie pipari
- sāls
Pagatavošana
- Baklažānus sagriež gabaliņos.
- Kartupeļus un tomātus sagriež daiviņās, sīpolu sasmalcina.
- Cepeškrāsni sakarsē līdz 200°C.
- Pannā apcep sīpolus, pievieno malto papriku, oregano, piparus un tomātus.
- Pēc 10 minūtēm pielej pienu un pieber sāli. Sautē uz lēnas uguns.
- Atsevišķā pannā apcep baklažānus un kartupeļus.
- Karstumizturīgā traukā kārtam liek visas sagatavotās sastāvdaļas un spinātus.
- Sautē aptuveni 30 - 35 minūtes.
... reizes
Šodien skatītākās receptes