Baklažānu sautējums ar spinātiem

Baklažānu sautējums ar spinātiem Foto: Baklažānu sautējums ar spinātiem

Sastāvdaļas

  • 2 baklažāni
  • 3 vārīti kartupeļi
  • 2 tomāti
  • 1 glāze spinātu
  • 1 sīpols
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 1 glāze piena
  • 2 tējkarotes maltas paprikas
  • oregano
  • malti melnie pipari
  • sāls

Pagatavošana

  1. Baklažānus sagriež gabaliņos.
  2. Kartupeļus un tomātus sagriež daiviņās, sīpolu sasmalcina.
  3. Cepeškrāsni sakarsē līdz 200°C.
  4. Pannā apcep sīpolus, pievieno malto papriku, oregano, piparus un tomātus.
  5. Pēc 10 minūtēm pielej pienu un pieber sāli. Sautē uz lēnas uguns.
  6. Atsevišķā pannā apcep baklažānus un kartupeļus.
  7. Karstumizturīgā traukā kārtam liek visas sagatavotās sastāvdaļas un spinātus.
  8. Sautē aptuveni 30 - 35 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes