Azu - tatāru ēdiens

Azu - tatāru ēdiens Foto: Azu - tatāru ēdiens

Sastāvdaļas

  • 500 g jēra gaļas
  • 1-2 sīpoli
  • 1-2 sālīti gurķi
  • 6-8 kartupeļi
  • 1-2 ķiploka daiviņas
  • 1-2 ēdamkarotes tomātu pastas
  • lauru lapa
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Gaļu noskalo, sagriež salmiņos un cep sautējamā katlā, sakarsētā augu eļļā.
  2. Pievieno plānos pusgredzenos sagrieztus sīpolus, cep, kamēr sīpoli ir mīksti.
  3. Pievieno tomātu pastu, sīki sagrieztus vai rupji rīvētus gurķus, pielej mazliet ūdens vai buljona, uzliek katlam vāku, sautē, kamēr gaļa ir gatava.
  4. Pannā cep salmiņos sagrieztus kartupeļus, kad kartupeļi ir gandrīz gatavi, tos pārliek sautējamā katlā.
  5. Pieber sāli, piparus, lauru lapu, ķiploku spiedē saspiestus ķiplokus, uzmanīgi samaisa un sautē, kamēr kartupeļi ir gatavi.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes