Aveņu siera kūka (bez cepšanas)

Aveņu siera kūka (bez cepšanas) Foto: Aveņu siera kūka (bez cepšanas)

Sastāvdaļas

  • 1/4 glāzes cepumu drupaču
  • 2 ēdamkarotes izkausēta sviesta
  • 1 ēdamkarote cukura
  • 30 g sausā pudiņa siera kūkām
  • 2 glāzes piena
  • 475 g aveņu

Pagatavošana

  1. Cepumu drupačas samaisa ar cukuru un izkausētu sviestu viendabīgā masā.
  2. Divos traukos liek, katrā pa 1/4 drupaču maisījuma, virsū liek nelielu slogu, lai pamatne sablīvētos.
  3. Pudiņu izšķīdina pienā, kā norādīts uz iepakojuma.
  4. Atstāj uz pāris minūtēm un tad pa 1/4 pārlej pāri cepumiem traukos.
  5. Virsū pudiņam liek aveņu kārtu.
  6. Pāri avenēm lej atlikušo pudiņu, pārkaisa ar cepumu drupačām, rotā ar avenēm.
  7. Trauciņus liek ledusskapī, vismaz uz 30 minūtēm.
  8. Kūku pasniedz atdzesētu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes