Sastāvdaļas
● 110 g sviesta
● 2/3 glāzes cukura
● 1 ola
● 1 citrona miza
● 1 tējkarote vanilīna
● 1,25 glāzes miltu
● 1/2 tējkarotes sodas
● 1/4 tējkarotes sāls
Pildījumam:
● 225 g krēmsiera
● 2 ēdamkarotes cukura
● 1/4 glāzes pūdercukura
● 1 ēdamkarote citrona sulas
● 1 citrona miza
● zemenes
● mellenes
● persiki
● kivi
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē līdz 175°C temperatūrai.
- Gatavo mīklu - sviestu sakuļ ar cukuru, izmantojot mikseri.
- Pievieno olu, rīvētu citrona miziņu, vanilīnu - visu samaisa.
- Citā bļodā samaisa miltus, sodu, sāli - maisa, izmantojot putojamo slotiņu.
- Abus maisījumus samaisa kopā, izmantojot mikseri, viendabīgā masā.
- Mīklu liek ietaukotā picas veidnē, izstaipa un izlīdzina.
- Cep 10-12 minūtes, kamēr parādās zeltaini-brūna garoziņa.
- Picas pamatni pilnībā atdzesē.
- Krēmsieru sakuļ ar cukuru, pūdercukuru, citrona sulu, rīvētu citrona miziņu - gaisīgā, viendabīgā masā.
- Krēmsiera masu vienmērīgi uzklāj uz atdzisušas picas pamatnes.
- Virsū krēmsiera masai izkārto sagrieztas ogas un augļus.
- Gatavu augļu picu liek ledusskapī, lai tā kārtīgi atdzesējas.