Sastāvdaļas
- 110 g sviesta
- 2/3 glāzes cukura
- 1 ola
- 1 citrona miza
- 1 tējkarote vanilīna
- 1,25 glāzes miltu
- 1/2 tējkarotes sodas
- 1/4 tējkarotes sāls
Pildījumam:
- 225 g krēmsiera
- 2 ēdamkarotes cukura
- 1/4 glāzes pūdercukura
- 1 ēdamkarote citrona sulas
- 1 citrona miza
- zemenes
- mellenes
- persiki
- kivi
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē līdz 175°C temperatūrai.
- Gatavo mīklu - sviestu sakuļ ar cukuru, izmantojot mikseri.
- Pievieno olu, rīvētu citrona miziņu, vanilīnu - visu samaisa.
- Citā bļodā samaisa miltus, sodu, sāli - maisa, izmantojot putojamo slotiņu.
- Abus maisījumus samaisa kopā, izmantojot mikseri, viendabīgā masā.
- Mīklu liek ietaukotā picas veidnē, izstaipa un izlīdzina.
- Cep 10-12 minūtes, kamēr parādās zeltaini-brūna garoziņa.
- Picas pamatni pilnībā atdzesē.
- Krēmsieru sakuļ ar cukuru, pūdercukuru, citrona sulu, rīvētu citrona miziņu - gaisīgā, viendabīgā masā.
- Krēmsiera masu vienmērīgi uzklāj uz atdzisušas picas pamatnes.
- Virsū krēmsiera masai izkārto sagrieztas ogas un augļus.
- Gatavu augļu picu liek ledusskapī, lai tā kārtīgi atdzesējas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!