Augļu pica

Augļu pica Foto: Augļu pica

Sastāvdaļas

  • 110 g sviesta
  • 2/3 glāzes cukura
  • 1 ola
  • 1 citrona miza
  • 1 tējkarote vanilīna
  • 1,25 glāzes miltu
  • 1/2 tējkarotes sodas
  • 1/4 tējkarotes sāls
Pildījumam:
  • 225 g krēmsiera
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • 1/4 glāzes pūdercukura
  • 1 ēdamkarote citrona sulas
  • 1 citrona miza
  • zemenes
  • mellenes
  • persiki
  • kivi

Pagatavošana

  1. Krāsni uzkarsē līdz 175°C temperatūrai.
  2. Gatavo mīklu - sviestu sakuļ ar cukuru, izmantojot mikseri.
  3. Pievieno olu, rīvētu citrona miziņu, vanilīnu - visu samaisa. 
  4. Citā bļodā samaisa miltus, sodu, sāli - maisa, izmantojot putojamo slotiņu. 
  5. Abus maisījumus samaisa kopā, izmantojot mikseri, viendabīgā masā. 
  6. Mīklu liek ietaukotā picas veidnē, izstaipa un izlīdzina. 
  7. Cep 10-12 minūtes, kamēr parādās zeltaini-brūna garoziņa.
  8. Picas pamatni pilnībā atdzesē.
  9. Krēmsieru sakuļ ar cukuru, pūdercukuru, citrona sulu, rīvētu citrona miziņu - gaisīgā, viendabīgā masā. 
  10. Krēmsiera masu vienmērīgi uzklāj uz atdzisušas picas pamatnes.
  11. Virsū krēmsiera masai izkārto sagrieztas ogas un augļus.
  12. Gatavu augļu picu liek ledusskapī, lai tā kārtīgi atdzesējas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes