Augļu groziņi

Augļu groziņi Foto: Augļu groziņi

Sastāvdaļas

  • 150 g sviesta
  • 100 g cukura
  • 250 g kviešu miltu
  • 1 naža gals sāls

Pildījumam:

  • zemenes vai ķirši
  • putukrējums
  • cukurs
  • 1 glāze ogu sulas
  • 1 tējkarote želatīna

Pagatavošana

  1. Miltus sajauc ar cukuru un sāli. Sviestu ar miltiem saplucina sīkās piciņās.
  2. Pieliek olu un labi samīca, izveltnē aptuveni 3-4 mm biezu plāksni un ar glāzi veido aplīšus, tos iespiež mazās, robainās veidnītēs.
  3. Cep gaiši brūnus.
  4. Atdzesētus pilda ar cukurotām ogām un pārlej ar sulu, kurā izšķīdināts želatīns.
  5. Kad želeja sastingusi, groziņus grezno ar saputotu putukrējumu.

    IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes