Sastāvdaļas
- 1 bumbieris
- 1 mandarīns
- 1 ābols
- 1 banāns
- 1 plombīra saldējums
- 2 klasiskie Selgas cepumi
- 1 ēdamkarote skābā krējuma
- 1 ēdamkarote iebiezinātā piena
Pagatavošana
1. Augļus sīki sagriež.
2. Saldējumu samīca un samaisa ar sīki sadrupinātiem cepumiem.
3. Skābo krējumu samaisa ar iebiezināto pienu.
4. Kārtās liek glāzēs:
- āboli, saldējuma maisījums
- banāni, saldējuma maisījums
- bumbieri, saldējuma maisījums
- mandarīni
5. Tad glāzēm pārlej skābā krējuma-iebiezinātā piena maisījumu.
6. Tad deserta glāzes liek saldētavā uz 20 minūtēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!