Augļi zefīra krēmā

Augļi zefīra krēmā

Sastāvdaļas

● 2 zefīri
● 200 g liesa saldā krējuma
● 200 g zemeņu
● 200 g kivi
● šokolāde

Pagatavošana

    1. Zefīrus salauž gabaliņos, liek blenderī, pielej saldo krējumu.
    2. Sakuļ viendabīgā masā.
    3. Zemenes sagriež gabaliņos.
    4. Kivi nomizo, sagriež gabaliņos.
    5. Traukā liek zemeņu kārtu, pārlej ar krēmu tā, lai zemenes būtu pārklātas.
    6. Virsū liek kivi kārtu.
    7. Pārlej ar krēmu tā, lai kivi būtu pārklāti.
    8. Pārkaisa ar sarīvētu šokolādi.
    9. Desertu var pasniegt uzreiz, vai arī likt ledusskapī uz 1 stundu, un tad pasniegt.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes