Sastāvdaļas
- 3 olas
- 2-3 ēdamkarotes majonēzes
- 2-3 ēdamkarotes skābā krējuma
- milti
- tomāti
- siers
- vistas gaļa
- paprika
- zaļumi pēc garšas
Pagatavošana
- Olas, skābo krējumu, majonēzi sakuļ, izmantojot putojamo slotiņu.
- Pievieno miltus tik daudz, lai mīklas konsistence kļūtu, kā biezs skābais krējums.
- Mīklu lej ietaukotā veidnē, virsū liek pildījumu - iespiest mīklā nevajag.
- Pildījumam - vistas gaļu sagriež un cep, pievieno sagrieztu papriku, sutina.
- Cepto vistas gaļu un papriku liek uz mīklas, virsū tomātu šķēlītes.
- Cep 200°C temperatūrā, kamēr mīkla kļūst zeltaina.
- Pēc noteiktā laika, uzkaisa sakapātus zaļumus, uzkaisa rīvētu sieru.
- Turpina cept 10 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!