Sastāvdaļas
- 3 lavaša plāksnes
- gaļa pēc izvēles
- sīpols
- sāls, pipari pēc garšas
- augu eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Lavaša plāksnes pārgriež uz pusēm.
- Gaļu samaļ ar sīpolu, pieber sāli, piparus, ja gaļa ir pārāk sausa, pielej mazliet ūdens.
- Uz vienu lavaša pusi plānā kārtiņā uzklāj malto gaļu(aptuveni 1 ēdamkaroti).
- Uzliek otru lavaša pusi, ar rokām mazliet piespiež.
- Cep sakarsētā pannā, augu eļļā, uz vidējas uguns, no abām pusēm, kamēr rodas sarkanīga garoziņa.
- Pārāk daudz eļļas uz pannas nelej, jo tad, čebureki būs pārāk taukaini.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!