Sastāvdaļas
- 1/2 glāze sviesta vai margarīna
- 1 glāze cukura
- 2 olas
- 1 tējkarote vanilīna cukura
- 4 tējkarotes cepamā pulvera
- 1 glāze miltu
- 3 persiki (sagriezti gabaliņos)
- 1 tējkarote kanēļa
- 1/4 glāzes brūnā cukura
- pūdercukurs
Pagatavošana
- Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 - 200°C temperatūrai un kūkas formu pārklāj ar viegli ietaukotu cepamo papīru, viegli pārkaisa ar miltiem.
- Ar elektrisko putotāju saputo sviestu un cukuru, pievieno pa vienai olas un vanilīna cukuru.
- Atsevišķā bļodā sajauc miltus ar cepamo pulveri.
- 1/3 miltu maisījuma pievieno sviesta masai, samaisa, tad pievieno pusi piena dauduzma.
- Darbības atkārto līdz viss samaisīts.
- Atsevišķā traukā sajauc persiku gabaliņus ar kanēli un brūno cukuru, samaisa un atstāj uz 5 minūtēm.
- Visas masas savieno kopā un ieklāj iepriekš sagatavotajā kūkas formā.
- Cep 45 minūtes, tad izslēdz krāsni un atstāj cepeškrāsnī vēl 10 minūtes.
- Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!