Sastāvdaļas
Mīklai:
- 1 glāze kefīra
- 2 olas
- 1,5-2 glāzes miltu
- 3 ēdamkarotes augu eļļas
- 1/2 tējkarotes sāls
Pildījumam:
- 1 bundža konservētas skumbrijas
- saišķītis loku
Pagatavošana
- No mīklas sastāvdaļām samaisa mīklu, tai jābūt skābā krējuma biezumā.
- Pusi mīklas lej ietaukotā veidnē, virsū liek samīcītu konservēto skumbriju, kas samaisīta ar sakapātiem lokiem.
- Virsū skumbrijai lej atlikušo mīklu.
- Cep 180°C temperatūrā, 30-40 minūtes.
- Kad garoziņa paliek cieta, noziež pīrāgu ar sviestu vai skābo krējumu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!