Sastāvdaļas
- 300 g Maskarpones krēmsiera
- 6 ēdamkarotes cukura
- 2 ēdamkarotes skābā krējuma
- 1 ola
- vanilīns
- 5-6 cepumi
- 2 ēdamkarotes sviesta
Pagatavošana
- Izmanto silikona veidnītes.
- Cepumus sasmalcina, samaisa ar izkausētu sviestu, liek silikona veidnītēs, kārtīgi sablīvē.
- Cep mikroviļņu krāsnī, 1 minūti, ieslēdzot 700 voltu jaudu, veidnes izņem.
- Maskarpones krēmsieru kārtīgi sakuļ, pievieno skābo krējumu, cukuru, olu un vanilīnu, vēlreiz sakuļ ar blenderi viendabīgā masā.
- Sakulto Maskarpones krēmsiera masu lej veidnēs, virsū cepumu pamatnei, cep mikroviļņu krāsnī, 2 minūtes, ieslēdzot 700 voltu jaudu.
- Kad noteiktais laiks beidzies, cep vēl 1 minūti, ieslēdzot to pašu jaudu.
- Jāskatās, lai kūciņas neplaisā.
- Gatavas kūciņas atdzesē istabas temperatūrā, tad liek uz pāris stundām ledusskapī.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!