Ātrā „Selgas” cepumu – biezpiena kūka

Ātrā „Selgas” cepumu – biezpiena kūka Foto: Ātrā „Selgas” cepumu – biezpiena kūka

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 1 bundža iebiezinātā piena
  • 500 g biezpiena (vēlams ne graudaina)
  • 200 g „Selgas” šokolādes cepumu
  • 100 - 150 g izkausēta sviesta 

Pagatavošana

  1. Cepumus sasmalcina un sajauc ar izkausētu sviestu. Masu ieklāj kūkas formas pamatnē.
  2. Olas, iebiezināto pienu un biezpienu ielej virtuves kombainā un sajauc viendabīgā masā.
  3. Masu pārklāj pār cepumu kārtu un liek cepties 180°C temepratūrā 40 minūtes.
  4. Dekorē pēc savas gaumes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes