Sastāvdaļas
- 1 kabacis
- 3 olas
- 1 glāze miltu
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- dilles, pētersīļi, loki
- tomāti
- sāls
- pipari
- 100 g siera
Pagatavošana
- Kabaci sarīvē, izžmiedz, pievieno olas, samaisa.
- Pievieno sakapātus zaļumus, miltus, cepamo pulveri, pieber sāli, piparus, kārtīgi samaisa.
- Masu liek ietaukotā veidnē.
- Plāni sagriež tomātus un izkārto uz picas.
- Pārziež ar olas dzeltenumu.
- Cep 180°C temperatūrā, kamēr gatavs.
- Pārkaisa ar zaļumiem un vidēji rīvētu sieru, mazliet vēl pacep.
- Picu pasniedz karstu, ar skābo krējumu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!