Sastāvdaļas
- 2 vistas krūtiņas
- 1/2 iepakojuma Fetučini makaronu
- 2 paprikas
- 1/2 vidēja lieluma sarkanā sīpola
- 2 ķiploka daiviņas
- 4 nelieli tomāti
- 1 glāze piena
- olīveļļa cepšanai
- malti melnie pipari pēc garšas
- čili pipari pēc garšas
- Teriaki mērce
- svaigi zaļumi rotāšanai
Pagatavošana
- Papriku, sīpolu, tomātus sagriež.
- Sakapā ķiplokus.
- Vistas gaļu sagriež gabaliņos, pievieno čili piparus.
- Pannu uzkarsē, lej olīveļļu, apcep gaļu, apceptu gaļu izņem no pannas, noliek malā.
- Tajā pašā pannā, apcep dārzeņus, aptuveni 30-40 sekundes, apceptos dārzeņus liek pie gaļas.
- Makaronus izvāra, visu ūdeni nenolej, atstāj aptuveni vienu glāzi.
- Pannā lej glāzi ūdens, kurā vārījās makaroni, pielej pienu, pievieno pāris ēdamkarošu Teriaki mērces, mazliet maltu melno piparu.
- Mērci, maisot, uzvāra, liek dārzeņus, samaisa.
- Pannā liek makaronus, samaisa, sautē 5-7 minūtes.
- Pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem, pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!