Asie makaroni ar vistas gaļu

Asie makaroni ar vistas gaļu Foto: Asie makaroni ar vistas gaļu

Sastāvdaļas

  • 2 vistas krūtiņas
  • 1/2 iepakojuma Fetučini makaronu
  • 2 paprikas
  • 1/2 vidēja lieluma sarkanā sīpola
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 4 nelieli tomāti 
  • 1 glāze piena
  • olīveļļa cepšanai
  • malti melnie pipari pēc garšas 
  • čili pipari pēc garšas 
  • Teriaki mērce
  • svaigi zaļumi rotāšanai

Pagatavošana

  1. Papriku, sīpolu, tomātus sagriež.
  2. Sakapā ķiplokus.
  3. Vistas gaļu sagriež gabaliņos, pievieno čili piparus.
  4. Pannu uzkarsē, lej olīveļļu, apcep gaļu, apceptu gaļu izņem no pannas, noliek malā.
  5. Tajā pašā pannā, apcep dārzeņus, aptuveni 30-40 sekundes, apceptos dārzeņus liek pie gaļas. 
  6. Makaronus izvāra, visu ūdeni nenolej, atstāj aptuveni vienu glāzi.
  7. Pannā lej glāzi ūdens, kurā vārījās makaroni, pielej pienu, pievieno pāris ēdamkarošu Teriaki mērces, mazliet maltu melno piparu.
  8. Mērci, maisot, uzvāra, liek dārzeņus, samaisa.
  9. Pannā liek makaronus, samaisa, sautē 5-7 minūtes. 
  10. Pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem, pasniedz.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes