Asie kāposti

Asie kāposti Foto: Asie kāposti

Sastāvdaļas

Uz 1 litru ūdens:
  • 1/2 glāzes cukura
  • 2 ēdamkarotes rupjās sāls
  • 10 melno piparu graudiņu
  • 5 krustnagliņas
  • 4 lauru lapas
  • 1/2 glāzes augu eļļas
  • 1/2 glāzes 9% etiķa

Pagatavošana

  1. Marinādi vāra 10 minūtes, beigās pielej etiķi.
  2. Kāpostus sagriež, liek karstumizturīgā tvertnē, pārlej ar marinādi.
  3. Tvertnei virsū liek slogu, pilnībā atdzesē.
  4. Tad kāpostus pārliek 3 litru burkā, liek ledusskapī uz diennakti, pēc diennakts kāpostus var ēst.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes