Sastāvdaļas
- 500 g cūkgaļas
- 30 g tauki
- 2 sīpoli
- 1 ķiploka daiviņa
- 1 ēdamkarote sinepju
- 1 ēdamkarote tomātu biezeņa
- 1 tējkarote maltu ķimeņu
- 3/8 l ūdens
- 1 sasmalcinātu anšova fileju
- 1 tējkarote kaperu
- 1 marinēts gurķis
- 2 ēdamkarotes pārtikas cietes
Pagatavošana
- Gaļu noskalo aukstā ūdenī, nosusina, sagriež gabaliņos un apcep karstos taukos.
- Pieliek sasmalcinātus sīpolus un ķiplokus.
- Nedaudz pasautē, tad pievieno pārējās garšvielas un uzlej verdošu ūdeni.
- Katliņam uzliek vāku. Gaļu sautē apmēram 60 minūtes.
- Kad gaļa mīksta, pieliek sīki sagrieztu gurķi, smalki sakapātus kaperus un anšovus.
- Mērci iebiezina ar ūdenī izšķīdinātu cieti.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!