Sastāvdaļas
- 2 mazi čili pipari (attīrīti no sēklām, samalti)
- 1 tējkarote čili piparu pārslu
- 1 liels, sakapāts sīpols
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- 360 g lielo, zaļo olīvu
- 1 tējkarote sāls
- 2 ēdamkarotes citrona sulas
Pagatavošana
- Vidēja lieluma pannā, 1 ēdamkarotē eļļas, uz vidējas uguns, cep sīpolu ar samaltajiem čili pipariem un čili piparu pārslām.
- Cep 3-4 minūtes, kamēr sīpols kļūst caurspīdīgs.
- Tad maisījumā iemaisa olīvas, pievieno vēl 1 ēdamkaroti olīveļļas.
- Visu samaisa, pievieno sāli un citrona sulu.
- Visu mazliet pakarsē, liek burkās, aizvāko, uzglabā ledusskapī.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!