Asās olīvas

Asās olīvas Foto: Asās olīvas

Sastāvdaļas

  • 2 mazi čili pipari (attīrīti no sēklām, samalti)
  • 1 tējkarote čili piparu pārslu
  • 1 liels, sakapāts sīpols
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 360 g lielo, zaļo olīvu
  • 1 tējkarote sāls
  • 2 ēdamkarotes citrona sulas

Pagatavošana

  1. Vidēja lieluma pannā, 1 ēdamkarotē eļļas, uz vidējas uguns, cep sīpolu ar samaltajiem čili pipariem un čili piparu pārslām. 
  2. Cep 3-4 minūtes, kamēr sīpols kļūst caurspīdīgs.
  3. Tad maisījumā iemaisa olīvas, pievieno vēl 1 ēdamkaroti olīveļļas.
  4. Visu samaisa, pievieno sāli un citrona sulu.
  5. Visu mazliet pakarsē, liek burkās, aizvāko, uzglabā ledusskapī.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes