Sastāvdaļas
- 400 g desas
- 3 vārīti kartupeļi
- 3 olas
- 2 ēdamkarotes skāba krējuma
- 1 daiviņa ķiploka
- sāls pēc garšas
- pipari pēc garšas
- rīvmaize
Pagatavošana
- Desu samaļ kopā ar vārītiem kartupeļiem, pievieno olas, skābu krējumu, nedaudz sāls, piparu, saspaidītu ķiploka daiviņu un masu samīca.
- Veido nelielas kotletes, apviļā rīvmaizē un cep taukvielā uz pannas vai cepeškrāsnī.
- Uz pannas izkausē nedaudz sviesta, sabrūnina to, sajauc ar dažām karotēm krējuma, pieber sāli, uzkarsē un pārlej kotletēm. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un dārzeņu salātiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!