Sastāvdaļas
- 4 l vistas buljona
- 4-5 kartupeļi
- 1-2 tomāti
- 3-4 mednieku desiņas
- 1-2 ķiploka daiviņas
- svaigi zaļumi pēc garšas
- 1 paprika
- 1 sīpols
- malta paprika pēc garšas
- garšvielas pēc garšas
Pagatavošana
- Mednieku desiņas sagriež un cep olīveļļā.
- Pievieno sakapātus ķiplokus, garšvielas, sīpolu, rīvētus tomātus, sagrieztu papriku, maltu papriku.
- Cep 5-7 minūtes, kamēr desiņām parādās zeltaina garoziņa.
- Vistas buljonu uzkarsē, liek tajā sagrieztus kartupeļus, ceptas desiņas ar dārzeņiem, sāli, garšvielas, sakapātus zaļumus, piparus.
- Visu uzvāra, uz lēnas uguns turpina vārīt 10 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!