Sastāvdaļas
● 4 l vistas buljona
● 4-5 kartupeļi
● 1-2 tomāti
● 3-4 mednieku desiņas
● 1-2 ķiploka daiviņas
● svaigi zaļumi pēc garšas
● 1 paprika
● 1 sīpols
● malta paprika pēc garšas
● garšvielas pēc garšas
Pagatavošana
- Mednieku desiņas sagriež un cep olīveļļā.
- Pievieno sakapātus ķiplokus, garšvielas, sīpolu, rīvētus tomātus, sagrieztu papriku, maltu papriku.
- Cep 5-7 minūtes, kamēr desiņām parādās zeltaina garoziņa.
- Vistas buljonu uzkarsē, liek tajā sagrieztus kartupeļus, ceptas desiņas ar dārzeņiem, sāli, garšvielas, sakapātus zaļumus, piparus.
- Visu uzvāra, uz lēnas uguns turpina vārīt 10 minūtes.