Sastāvdaļas
- 1 zaļais pipars
- 2 - 3 kartupeļi
- 3 mazi sīpoli
- 2 ēdamkarotes augu eļļas
- 1 - 2 ķiploku daiviņas
- 2 tējkarotes paprikas pulvera
- 200 g dārzeņu buljona (no kubika)
- 400 g konservētas pupiņas
- 1 - 2 tomāti
- 1 tējkarote bazilika
- sāls
- čili pipari
Pagatavošana
- Noskalo papriku un izņem sēklas.
- Nomizo kartupeļus un sīpolus.
- Tad visus dārzeņus sagriež nelielos kubiņos.
- Katliņā uzkarsē eļļu.
- Pieliek sagrieztos dārzeņus un maisot, vāra 5 - 6 minūtes.
- Pievieno sasmalcinātu ķiploku un paprikas pulveri.
- Uzber sadrupinātu buljona kubiku un pielej ūdeni.
- Vāra 5 - 7 minūtes.
- Pievieno pupiņas, sagrieztus tomātus un baziliku.
- Pieliek sāli un čili piparus pēc garšas.
- Ēdienu uzkarsē un pasniedz ar karstu maizi.
Padoms! Čili piparu pievieno nedaudz, lai ēdiens nekļūtu pārāk pikants.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!