Aromātiskas brokastu pankūkas ar kanēli

Aromātiskas brokastu pankūkas ar kanēli Foto: Santa Maria publicitātes foto

Sastāvdaļas

Pankūkām:
  • 110 g milti
  • 2 tējk. Santa Maria Cepamais pulveris
  • 0.5 tējk. sāls
  • 240 ml piens
  • 1 ola
  • 1 ēdamkarote augu eļļa
 Pildījumam:
  • 60 g sviests
  • 90 ml cukurs
  • 1 tējk. Santa Maria Kanēlis, malts

Pagatavošana

  1. Pagatavo kanēļa pildījumu. Bļodiņā samaisa izkausētu sviestu, cukuru un kanēli. Visu liek konditorejas maisā. 
  2. Bļodā sajauc pankūku mīklu – miltus, cepamo pulveri un sāli, tad pievieno pienu, eļļu un sakultu olu. Samaisa mīklu. 
  3. Cep pankūkas. Uz mazas vai vidēji mazas uguns pannā lej eļļu, uzkarsē, pannā lej mīklu. Mīklā iespiež kanēļa pildījuma virpulīti, un, kad parādās burbulīši, met pankūku uz otru pusi. No otras puses cep aptuveni 15–20 sekundes, lai kanēļa pildījums neiztek ārā. 
  4. Ņem nost pankūku, notīra pannu, ieeļļo un cep nākamo. 
  5. Pankūkas pasniedz ar kļavu sīrupu vai medu.
 
Jūs taču zināt tās kārdinošās, krāsnī ceptās kanēļmaizīte ... Šis ir kaut kas tikpat labs jūsu garšīgākajiem brokastu rītiem. Kanēļa un cukura pildījums, kas paslēpies pankūkā, piešķirs rītiem pavisam citas nokrāsas.
 

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes