Aromātiskais ragū

Aromātiskais ragū Foto: Aromātiskais ragū

Sastāvdaļas

  • 500 g gaļas
  • 300 g kartupeļu
  • 1 liels sīpols
  • 5 ķiploka daiviņas
  • 100 g burkānu
  • 100 g pākšu pupiņu
  • 100 g cidoniju
  • 100 g ziedkāpostu
  • 100 g paprikas
  • 50 g selerijas saknes
  • 150 g sasmalcinātu tomātu
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Ņem sautējamo katlu, visus produktus liek kārtās.
  2. Katru kārtu apsāla un sapiparo.
  3. Pārlej ar sasmalcinātiem tomātiem.
  4. Blīvi uzliek vāku.
  5. Sautē uz ļoti mazas uguns 1,5 stundas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes