Aromātiska biezpiena un siera pica
Biezpiena ēdienu receptes
Picu receptes
baziliks
biezpiens ar pazeminātu tauku saturu
dilles
garšvielas
olas
sāls
šampinjoni
siers
tomāti
Foto: Aromātiska biezpiena un siera pica
Sastāvdaļas
- 400 g biezpiena ar pazeminātu tauku saturu
- 50 g siera ar 17 % tauku saturu
- 100 g šampinjonu
- 3 olu baltumi
- 200 g tomātu
- 30 g bazilika
- 30 g diļļu
- Sāls un garšvielas pēc vēlēšanās
Pagatavošana
- Sajauc rīvētu sieru un biezpienu, pievieno olas baltumus.
- Cepamajā formā, kas ieziesta ar olīveļļu, kārto ripiņās sagrieztus tomātus, uzkaisa sāli, pusi no smalki sagrieztā bazilika.
- Pārklāj ar biezpiena masu, izlīdzina.
- Virsū liek sagrieztas šampinjonu šķēlītes. Pārkaisa ar baziliku, zaļumiem un pipariem.
- Cep 180 grādu temperatūrā, līdz gatava, aptuveni 20-25 minūtes.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES
... reizes
Šodien skatītākās receptes