Ar vistu aknām pildīti tomāti

Ar vistu aknām pildīti tomāti Foto: Ar vistu aknām pildīti tomāti

Sastāvdaļas

  • 200 g vistu aknu
  • 8 tomāti
  • 1 liels sīpols
  • 3 ēdamkarotes majonēzes
  • 1/4 tējkarotes maltu melno piparu
  • 1 ēdamkarote taukvielu
  • sāls pēc garšas
  • zaļumi

Pagatavošana

  1. Vistu aknas nomazgā, izgriež dzīslas un smalki sakapā.
  2. Sīpolu smalki sakapā.
  3. Uzkarsē pannā taukvielas un uz lielas uguns apmaisot apcep sīpolus viegli zeltainus.
  4. Samazina uguni, pievieno vistu aknas, sāli un piparus. Apmaisot cep 5 minūtes, kamēr aknas izcepušās un sīpoli mīksti.
  5. Atdzesē un samaisa ar majonēzi.
  6. Tomātiem nogriež cepurītes un ara karoti izņem sēklotni.
  7. Ar karoti pilda aknu masu, veidojot nelielu uzkalniņu.
  8. Dekorē ar svaigiem zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes