Sastāvdaļas
- 200 g vistu aknu
- 8 tomāti
- 1 liels sīpols
- 3 ēdamkarotes majonēzes
- 1/4 tējkarotes maltu melno piparu
- 1 ēdamkarote taukvielu
- sāls pēc garšas
- zaļumi
Pagatavošana
- Vistu aknas nomazgā, izgriež dzīslas un smalki sakapā.
- Sīpolu smalki sakapā.
- Uzkarsē pannā taukvielas un uz lielas uguns apmaisot apcep sīpolus viegli zeltainus.
- Samazina uguni, pievieno vistu aknas, sāli un piparus. Apmaisot cep 5 minūtes, kamēr aknas izcepušās un sīpoli mīksti.
- Atdzesē un samaisa ar majonēzi.
- Tomātiem nogriež cepurītes un ara karoti izņem sēklotni.
- Ar karoti pilda aknu masu, veidojot nelielu uzkalniņu.
- Dekorē ar svaigiem zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!