Sastāvdaļas
- 8 tomāti
- 300 g kviešu maizes
- 4 olas
- 100 g šķiņķa
- 1 glāze buljona
- 50 g sviesta
- 5 ķiploka daiviņas
- 4 pētersīļu lapiņas
- 4 ēdamkarotes rīvmaizes
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Lielus, apaļus ne pārāk gatavus tomātus mazgā, nogriež galus un izņem vidu.
- Tomātus piepilda ar pildījumu, saliek ar sviestu izsmērētā pannā, apkaisa ar rīvmaizi, apslaka ar sviest un izcep cepeškrāsnī.
- Pildījumu sagatavo no sasmalcinātas baltmaizes, jēla šķiņķa, pieliek sakapātas cieti novārītas olas un pētersīļu zaļumus, sarīvētu ķiploku, sāli, piparus, nedaudz buljona. Visu rūpīgi samaisa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!