Ar šķiņķi pildīti cukini

Ar šķiņķi pildīti cukini Foto: Ar šķiņķi pildīti cukini

Sastāvdaļas

  • 80 g šķiņķa
  • 2 lieli cukini
  • 1 ēdamkarote skābā krējuma
  • 1/4 tējkarotes karija
  • 1 neliels tomāts
  • 1 tējkarote kaltēta timiāna
  • 1 neliels sīpols
  • 4-5 ēdamkarotes rīvēta Goudas siera
  • malti melnie pipari, sāls pēc garšas
  • kinzas zaļumi

Pagatavošana

  1. Krāsni uzkarsē līdz 200°C temperatūrai.
  2. Cukini gareniski pārgriež, izņem mīkstumu - mīkstumu sagriež.
  3. Sīki sagriež tomātu.
  4. Sīpolu sagriež un cep augu eļļā, pievieno kariju - samaisa.
  5. Šķiņķi sīki sagriež.
  6. Ceptajam sīpolam pievieno cukini mīkstumu, tomātu, šķiņķi, timiānu, šķipsniņu maltu melno piparu, skābo krējumu, sāli pēc garšas - samaisa.
  7. Veidni ietauko, liek cukini, tos piepilda ar pildījumu, pārkaisa ar rīvētu sieru.
  8. Cep 20 minūtes, pirms pasniegšanas pārkaisa ar zaļumiem.
  9. Garšīgi ir, pasniegt ar jogurta-ķiploku mērci.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes