Sastāvdaļas
- 80 g šķiņķa
- 2 lieli cukini
- 1 ēdamkarote skābā krējuma
- 1/4 tējkarotes karija
- 1 neliels tomāts
- 1 tējkarote kaltēta timiāna
- 1 neliels sīpols
- 4-5 ēdamkarotes rīvēta Goudas siera
- malti melnie pipari, sāls pēc garšas
- kinzas zaļumi
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē līdz 200°C temperatūrai.
- Cukini gareniski pārgriež, izņem mīkstumu - mīkstumu sagriež.
- Sīki sagriež tomātu.
- Sīpolu sagriež un cep augu eļļā, pievieno kariju - samaisa.
- Šķiņķi sīki sagriež.
- Ceptajam sīpolam pievieno cukini mīkstumu, tomātu, šķiņķi, timiānu, šķipsniņu maltu melno piparu, skābo krējumu, sāli pēc garšas - samaisa.
- Veidni ietauko, liek cukini, tos piepilda ar pildījumu, pārkaisa ar rīvētu sieru.
- Cep 20 minūtes, pirms pasniegšanas pārkaisa ar zaļumiem.
- Garšīgi ir, pasniegt ar jogurta-ķiploku mērci.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!