Ar sieru pildītas paprikas

Ar sieru pildītas paprikas Foto: Ar sieru pildītas paprikas

Sastāvdaļas

  • 4 paprikas
  • 250 g mocarellas siera
  • 1 ēdamkarote eļļas

Mērcei:

  • 1 citrona sula
  • 1 - 2 ķiploka daiviņas
  • 1 neliels čili
  • sāls
  • 2 ēdamkarotes drupinātu riekstu
  • nedaudz pētersīļu
  • 4 ēdamkarotes olīveļļas

Pagatavošana

  1. Papriku pārgriež uz pusēm, iztīra, pārziež ar eļļu un ar griezuma vietu uz leju sakārto pannā.
  2. Liek sakarsēta krāsnī un 200°C temperatūrā cep, līdz paprikas maliņas sāk apbrūnēt.
  3. Tad pusītes apgriež otrādi, tajās iepilda gabaliņos sagrieztu sieru.
  4. Uz apmēram 10 minūtēm ieliek atpakaļ krāsnī.
  5. Pa to laiku pagatavo mērci: ķiploka daiviņas, čili un pētersīļus sasmalcina, sajauc ar citrona sulu, sāli un olīveļļu.
  6. Riekstus apgrauzdē, pievieno mērcei, pārlej ar to izceptās paprikas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes