Ar sēnēm un dārzeņiem pildītas vistu kājiņas

Ar sēnēm un dārzeņiem pildītas vistu kājiņas Foto: Ar sēnēm un dārzeņiem pildītas vistu kājiņas

Sastāvdaļas

  • 9 vistu kājiņas
  • 2 lieli sīpoli
  • 1 liels burkāns
  • 350 g šampinjonu
  • majonēze
  • 1 ola
  • saišķītis diļļu
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Vistu kājiņām novelk ādu, izņem kaulus, atstājot pašu galiņu.
  2. Vistas gaļu samaļ.
  3. Sīpolus un burkānu sīki sagriež, cep zeltainus.
  4. Sēnes sagriež un cep uz lielas uguns.
  5. Ceptos sīpolus, burkānu un šampinjonus samaļ un pievieno maltajai vistas gaļai.
  6. Tāpat maltajai vistas gaļai pievieno jēlu olu, sāli, piparus, sakapātas dilles - visu kārtīgi samaisa.
  7. Masu pilda vistas kāju ādā, aizloka.
  8. Kājiņas noziež ar majonēzi, liek, ar augu eļļu ietaukotā veidnē, ar locījuma vietu uz leju.
  9. Cep 180°C temperatūrā, 45 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes