Sastāvdaļas
- 600 g tomātu
- 20 g siera
- 2 tējkarotes svaigas rīvmaizes
- 1/2 glāzes skāba krējuma
Sēņu pildījumam:
- 200 g svaigu sēņu
- 1 sīpols
- 1 1/2 ēdamkarotes tomātu biezeņa
- 2 ēdamkarotes augu eļļas
- 6 - 8 pētersīļu lapas
- ķiploki un milti, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Atlasa vienādus vidēja lieluma tomātus,nogriež augšu, ar karoti izņem vidusdaļu, tomātus pilda ar pildījumu, pārkaisa ar rīvētu sieru, kas samaisīts ar rīvmaizi, apslaka ar eļļu un izcep.
- Pasniedzot aplej ar skābu krējumu.
- Sēņu pildījumam svaigas sēnes smalki sakapā un sacep ar sīpoliem. Pieliek tomātu biezeni, pētersīļu zaļumus, sakapātu ķiploku un sautē, līdz gatavs.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!